Dragvajergivare med hög prestanda för industriella mätuppgifter

2021-05-25

Dragvajergivare som används i industriella applikationer måste uppfylla många krav. Micro-Epsilon erbjuder robusta dragvajergivare i wireSENSOR-serien som är speciellt utformade för industriella miljöer.
Givarna mäter avstånd och position med hög precision och kan också installeras i tuffa miljöer. De är utrustade med glasfiberförstärkt plasthölje. Trum- och fjäderutrymmen är separata. Därför är givarna mycket väl skyddade mot yttre påverkan, vilket gör att de kan användas både inom- och utomhus. De nya mätområdena på 1500 och 2500 mm omfattar många användningsområden. För OEM- och serieapplikationer kan givarna enkelt och effektivt anpassas till respektive mätuppgift vad gäller mätområde, trådtjocklek och olika signalutgångar.
Ett ytterligare argument för K-serien är det utmärkta prissegmentet, vilket gör det gynnsamt för OEM- och serieapplikationer där givarna använd för olika mätuppgifter i mobila maskiner, kransystem och för lyfttekniker.

Fördelar

  • Robust design med glasfiberförstärkt plasthölje
  • Hög flexibilitet och modularitet
  • Mätområden: 1.5 / 2.5 / 3.5 / 5 m
  • Optimerad för industri
  • Utmärkt pris i förhållande till prestanda, för OEM och serieapplikationer

MICRO-EPSILON SENSOTEST AB
jakob.geisler@micro-epsilon.se
+46 8 564 733 80