Kontakt
Nedladdningar

Industrial Performance Unit

Industrial Performance Unit för automatiserade 3D-mätningar

Industrial Performance Unit är en kraftfull datorplattform för effektiv driftsättning av Micro-Epsilons 3D-sensorer. Den fullt kompatibla styrenheten är idealisk för 3D-mätuppgifter i inline-processer. Den intuitiva mjukvaran 3DInspect med Valid3D-teknik möjliggör enkel och snabb parameterinställning vilket gör att mätningar kan starta omedelbart. Industrial Performance Unit bearbetar tredimensionell data direkt som sedan utvärderas och bedöms via mjukvaran 3DInspect. Resultaten kan matas ut via de integrerade gränssnitten PROFINET, EtherCAT- och EtherNet/IP.

logo

Detaljer

  1. Kraftfull lösning för 3D-mätuppgifter
  2. Full kompatibilitet för inline-processer i kundapplikationer
  3. Intuitiv programvara 3DInspect med Valid3D-teknik ingår
  4. Snabb driftsättning av Micro-Epsilons sensorer
  5. Integrerade gränssnitt: PROFINET, EtherCAT, EtherNet/IP
  6. Industriell hårdvara med passiv kylning
[]
Kontakt
MICRO-EPSILON SENSOTEST AB
kontakt formulär
Din begäran om: {product}
Please enter the result of the calculation below. This will avoid spam.
captcha
* Obligatoriska fält
Vi behandlar dina uppgifter konfidentiellt. Läs vår integritetspolicy.

3DInspect: Kraftfull programvara för alla Micro-Epsilons 3D-sensorer

3DInspect är ett enhetligt och användarvänligt mjukvaruverktyg för alla 3D-sensorer från Micro-Epsilon. Parameterinställning av 3D-sensorerna och registrering av mätdata görs direkt i mjukvaran 3DInspect. Kraftfulla verktyg tillåter justering och filtrering av punktmoln, intuitiv detektering och val av relevanta områden och programkombinationer. 3D-punktmolnen bearbetas efter behov och uppmätta värden matas ut till styrenheten.

Inline-kapacitet för industriella applikationer

Den flexibla, industriella hårdvaran med passiv kylning möjliggör enkel och platsbesparande installation. Därför är det möjligt att installera enheten i ett kontrollskåp eller montera den direkt i maskinen. Tillbehör som bildskärm, tangentbord och mus kan enkelt anslutas.

Industriellt Ethernet: Utmatning av mätvärden via integrerade gränssnitt

Industrial Performance Unit erbjuder integrerade gränssnitt för anslutning till de industriella fältbussarna PROFINET och Ethernet/IP samt Modbus/TCP. Förberedda enhetsbeskrivningsfiler möjliggör enkel integrering i respektive styrningsmiljö. För den processäkra kommunikationen finns den av Micro-Epsilon utvecklade stegkedjemodellen för en problemfri idrifttagning. Den finns tillgänglig som ett implementeringsexempel för typiska styrenheter.

Anslutningsalternativ