Kontakt
Nedladdningar

thicknessGAUGE

Sensorsystem för exakta tjockleksmätningar av band- och plåtmaterial

thicknessGAUGE O.EC

ThicknessGAUGE O.EC är ett kompakt inline-mätsystem i stabil O-frame-design med en aluminiumrulle och integrerat kontrollskåp. Systemet används för exakta tjockleksmätningar på plastremsor och beläggningar med upp till 3 mm materialtjocklek samt banbredder på upp till 1250 mm. För att få en tvärprofil av materialtjockleken förs sensorn över filmen. Genom att hålla sensorn fixerad i en viss position kan en tjockleksprofil genereras.

Integration sker i kompletta produktionslinjer t.ex. vid plastproduktion och batterifilmsproduktion. Systemen kan integreras i nya anläggningar eller eftermonteras direkt i befintliga anläggningar.

logo

Detaljer

  1. Sensor som används: combiSENSOR
  2. Mätbredd: 500 / 750 / 1000 / 1250 mm
  3. Noggrannhet: ± 0,3 µm
  4. Mäthastighet: 3,9 kHz
  5. Traverseringsmätning eller fast spårmätning
  6. 24 V matning för hela systemet
  7. Högsta precision till ett attraktivt pris
  8. Lämplig för OEM
[]
Kontakt
MICRO-EPSILON SENSOTEST AB
kontakt formulär
Din begäran om: {product}
Please enter the result of the calculation below. This will avoid spam.
captcha
* Obligatoriska fält
Vi behandlar dina uppgifter konfidentiellt. Läs vår integritetspolicy.

ThicksGAUGE O.EC använder en combiSENSOR för tjockleksmätningar vilket möjliggör submikrometernoggrannhet och hög signalstabilitet på samma gång. combiSENSOR kombinerar en kapacitiv sensor med en virvelströmsbaserad induktiv sensor. Båda sensorerna mäter från samma sida i riktning mot aluminiumvalsen. Den kapacitiva sensorn använder den dielektriska konstanten för det icke-ledande materialet för att bestämma avståndet till målets ovansida, medan den integrerade virvelströmssensorn känner av avståndet till aluminiumvalsen. Skillnaden mellan de båda signalerna bestämmer tjockleken på materialet.

Nedladdningar