Kontakt
Nedladdningar

confocalDT IFC2421/22

Ny, konfokal, universal styrenhet

Konfokal mid-range kontroller med en eller två kanaler

Kontrollerenheterna confocalDT 2421 och 2422 används för avstånds- och tjockleksmätning av starkt reflekterande och speglande ytor. Tillgängliga som både 1- eller 2-kanaliga system, erbjuder dessa konfokal kromatiska mätsystem en prisvärd lösning, särskilt för högvolym tillämpningar. Den aktiva exponeringsregleringen i CCD-matrisen möjliggör noggrann och snabb ytkompensering på svåra och varierande ytor.

Denna kontroller är kompatibel med alla sensortyper i IFS-serien och täcker därmed över ett brett spektrum av olika mättillämpningar. Kontrollern kan också som tillval fås i en "multi-peak" version för mätning av tjocklek med flera materiallager. Genom att använda en speciell beräkningsfunktion kan den 2-kanaliga versionen confocalDT 2422 utvärdera båda kanalerna. Mätinsamlingen är synkron och kan utföras med full mäthastighet för båda kanalerna.

Enkelt handhavande via web-interface

Tack vare ett användarvänligt web-interface kan all konfiguration utföras utan någon ytterligare programvara. Web-interfacet nås via Ethernet och erbjuder inställnings- och konfigurationsfunktioner. Olika material lagras i en utbyggbar materialdatabas.

Gränssnitt och signalbehandlingsenheter

Din begäran om: {product}
Please enter the result of the calculation below. This will avoid spam.
captcha
* Obligatoriska fält
Vi behandlar dina uppgifter konfidentiellt. Läs vår integritetspolicy.