Kontakt
Nedladdningar

Stål och icke-järnhaltiga metaller

Steel and non-ferrous metals

Järn och stål utgör en grundpelare i industriell produktion. Vid tillverkningsprocessen av metallplåtar, plåtar och rullar är precision avgörande för ett effektivt utnyttjande av knappa resurser och ekonomisk framgång.

Som tillverkare av mätsystem baserade på optiska sensorer för stålindustrin erbjuder Micro-Epsilon en omfattande portfölj utan radioaktivitet som säkerställer mer precision i alla applikationer oavsett komplexitet och materialegenskaper. Med optimerad sensorteknik skräddarsydd för respektive applikation, innovativ mekanisk design samt kyl- och skyddsanordningar klarar systemen utmaningarna i processen.

Den högpresterande programvaran för signalbehandling och analys gör systemen till de ledande optiska mätsystemen på marknaden vilka detekterar följande parametrar:

  • Tjocklek
  • Tjockleksprofil, kil och topp
  • Temperatur- och temperaturprofil
  • Bredd
  • Oscillering

Service är grunden för ett långsiktigt partnerskap. Vi tillhandahåller underhåll och service 24/7 med kvalificerad personal. Support erbjuds initialt via hotline och fjärrunderhåll. Detta gör att flertalet fel kan identifieras snabbt och åtgärdas kostnadseffektivt.

Dessutom är anställda från våra servicehubbar snabbt på plats för att etablera tillförlitlig drift av systemen.

Din begäran om: {product}
Please enter the result of the calculation below. This will avoid spam.
captcha
* Obligatoriska fält
Vi behandlar dina uppgifter konfidentiellt. Läs vår integritetspolicy.