Inspektionssystem

Inspektionssystem för in-line kvalitetskontroll

Mätsystem från Micro-Epslon Systemtechnik är teststationer som är färdiga för användning inom kvalitetssäkring och kostnadseffektivisering inom olika sektorer. Tjocklek, ytfinhet, profiler eller geometriska karakteristika för olika objekt är ofta förekommande mätningar i dessa teststationer. Ökad användning ses framförallt inom metall-, halvledar-, färg- och plastindustrierna.

thicknessGAUGE-sensorsystem används för exakta tjockleksmätningar av bandmaterial, plattor och ark upp till 50 mm. Flera modeller med olika sensortyper, mätområden och mätbredder möjliggör tjockleksmätningar av olika material och ytor samt erbjuder ett oöverträffat förhållande mellan pris och prestanda. Detta förmonterade system innefattar en stabil ram på vilken två optiska sensorer, som detekterar mätobjektets tjocklek enligt skillnadsprincipen, är fixerade. Sensorerna anpassas perfekt till varandra under monteringen. Tjocklekalibrering från fabriken möjliggör mätningar av tjocklek med hög precision. En linjär axel förflyttar sensorsystemet från parkeringsläge till mätposition. En mätstandard för helautomatisk kalibrering finns i parkeringsläget.

 

Micro-Epsilon erbjuder innovativa mät- och inspektionssystem för mätning av tjocklek, profil och ytor inom stål- och aluminiumindustrin. Prestanda och kvalitet samt tillförlitlighet hos produkter och tjänster har gjort Micro-Epsilon till en av de ledande leverantörerna av inspektionssystem för optisk tjockleksmätning inom metallindustrin.

Våra beröringsfria system för tjockleksmätning används överallt där högprecisionsövervakning av tjocklek krävs vid kontroll och kvalitetssäkring. Både i varm- och kallvalsverk, i stränggjutningsanläggningar och servicecenter fungerar Micro-Epsilons mätsystem tillförlitligt och med maximal precision. Det har gjorts framgångsrika installationer i fräs- och bearbetningslinjer i 13 länder runt om i världen.

Micro-Epsilon är din trygga partner för mät- och inspektionssystem som används av såväl fordonstillverkare som av underleverantörer. Mätsystemen möjliggör processtabilitet, produktionssäkerhet och kvalitet. Micro-Epsilons globala nätverk ger möjlighet till effektiva projektgenomföranden på plats.

Kvaliteten hos elektrodfolie är avgörande för att förbättra prestanda hos kommande generationer batterier. Om energitätheten ska kunna öka måste beläggnings- och kalandreringsprocesserna utföras med högsta möjliga precision. Micro-Epsilon har mätsystem med hög precision för mätning av tjockleken hos belagd och obelagd batterifolie. Systemen har sensorer med hög upplösning och de förbättrar processtabiliteten, tillverkningstakten och kvaliteten i moderna beläggningslinjer.

 

Din begäran om: {product}
Please enter the result of the calculation below. This will avoid spam.
captcha
* Obligatoriska fält
Vi behandlar dina uppgifter konfidentiellt. Läs vår integritetspolicy.