Kontakt
Nedladdningar

Kraftfulla mätsystem thicknessCONTROL för elektrodfolie

Kraftfulla mätsystem thicknessCONTROL för elektrodfolie

Skalbara system för tjockleksmätning av elektrodfolie

Micro-Epsilon har ett stort utbud system för tjockleksmätning för olika krav och användningsområden i beläggningslinjer. thicknessCONTROL C-ramarna är avsedda att användas i mycket utmanande miljöer inom exempelvis torra beläggningar. Den robusta ramen och den integrerade temperaturkompenseringen säkerställer en hög mätnoggrannhet även vid hög temperatur. Systemen kan utformas applikationsspecifikt för olika foliebredder med upp till 8 mätbanor.

logo

Detaljer

  1. Högprecist system för tjockleksmätning av belagd anod- och katodfolie
  2. Sensorer som används: Konfokalkromatiska sensorer
  3. Idealiska för tjockleksmätning och reglering av torra beläggningar
  4. Robust konstruktion med inbyggd temperaturkompensation
  5. Mäter tjocklekar från 10 μm
  6. Systemnoggrannhet från ±0,3 μm
  7. Omfattande programvarupaket för datainsamling, signalbearbetning och automatisering
  8. Kan konfigureras för 1, 2, 3, 4, 6 eller 8 banor
[]
Kontakt
MICRO-EPSILON SENSOTEST AB
kontakt formulär
Din begäran om: {product}
Please enter the result of the calculation below. This will avoid spam.
captcha
* Obligatoriska fält
Vi behandlar dina uppgifter konfidentiellt. Läs vår integritetspolicy.

Idealisk för tjockleksmätning av upp till 8 banor

thicknessCONTROL kan dels användas för mätning av fasta banor, exempelvis längs centrumlinjen (mittjocklek) eller för mätning av kanttjocklek. Alternativt kan sensorsystemet också användas för traverserande tjockleksmätning av belagd batterifolie. System som utrustats med flera sensorer kan samtidigt registrera upp till 8 banor. 

Kraftfull analys- och styrprogramvara

thicknessCONTROL-systemen är utrustade med inbyggt linjär enhet och motorstyrning, en kompakt bussplintdosa, automatisk kalibreringsanordning och en multitouch-pc med förinstallerad programvara. Programvaran kan användas för olika mätlägen, exempelvis tjockleksmätning av fasta banor på godtyckliga platser, mätning av tjockleksprofil, mätning av flera längdtrender, ett SPC-paket samt automatisk övervakning av testanordningskompatibilitet.

Kraftfull tjockleksmätning även av torra beläggningar

thicknessCONTROL BTG8702 2C.4K består av två robusta mätramar med vardera åtta konfokala sensorer. Upp till 8 banor med en sammanlagd bredd på upp till 1,6 m kan övervakas samtidigt på den belagda folien. Tack vare systemets robusta utförande utför systemet enastående högprecisa och långtidsstabila mätningar av torra beläggningar. De två mätramarna körs tillbaka till parkeringshuset vid den helautomatiska kalibreringen.