Kontakt
Nedladdningar

optoCONTROL CFS

CFS-sensorer med integrerad optisk glasfiber

Robusta fiberoptiska CFS-sensorer för industriella applikationer

Användning av styrenheter optoCONTROL CLS1000 kräver sensorer som används vid mätpunkten. Beroende på mätuppgift kan sensorerna kombineras individuellt. De högkvalitativa sensorerna med fiberoptik kännetecknas av små installationsmått och robusta material. Detta gör dem särskilt lämpade för tuffa omgivningsförhållanden med mekanisk påfrestning och höga temperaturer. Sensorn kan även användas i begränsade utrymmen eftersom sensorhuvudet kräver ett minimalt installationsutrymme..

Förutom att detektera transparenta och halvtransparenta föremål är transmissionssensorerna idealiska för områdesdetektering, som en ljusbarriär, för att urskilja storlekar och diametrar, för toleransinspektion och för detektering av bankant. Sensorarrangemanget i genomlyst läge (180:0), kombinerat med prestandan hos CLS1000-serien, ger tillförlitliga resultat. Det fluktuerande avståndet mellan mätobjektet och den fiberoptiska sensorn påverkar inte mätresultatet. Transmissionssensorn kan användas universellt men lämpar sig även för kundspecifika anpassningar.

Detaljer

  1. Långt avstånd mellan mottagare och sändarenhet med upp till 2000 mm

  2. Ingen exakt positionering av mätobjektet krävs

  3. Enkel och platsbesparande montering

  4. Modeller med och utan utvändig gänga

De högkvalitativa reflexsensorerna, i kombination med CLS1000-seriens höga prestanda, erbjuder ännu mer exakt detektering av en mängd olika objekt och strukturer. Utöver detektionsområdet på upp till 430 mm möjliggör mätarrangemanget 0°:0° användning i ett brett spektrum av applikationer, såsom övervakning av fyllnadsnivå, detektering av objekts position och läge samt som en sond. Reflexsensorn kan användas universellt men lämpar sig även för kundspecifika anpassningar.

Detaljer

  1. Detektionsområde upp till 1200 mm

  2. Tillval med ljusband och 90° utgång

  3. Enkel och platsbesparande montering

  4. Modeller med och utan utvändig gänga

Olika sensorvarianter för olika driftlägen

Din begäran om: {product}
Please enter the result of the calculation below. This will avoid spam.
captcha
* Obligatoriska fält
Vi behandlar dina uppgifter konfidentiellt. Läs vår integritetspolicy.