Kontakt
Nedladdningar

capaNCDT 61x4

Idealisk för dragkedjor och robotar

Aktivt kapacitivt mätsystem för långa signalöverföringsvägar

CapaNCDT DT61x4 är ett aktivt, kapacitivt system för förskjutning-, avstånd- och positionsmätning. Bestående av en sensor med integrerad förförstärkare, en robust kabel och en kompakt styrenhet är mätsystemet omedelbart klart för användning utan någon kalibrering på plats. Mätsystemet finns med en kabellängd upp till 15 m och är perfekt för automatiseringsändamål. CapaNCDT 61x4 är särskilt lämplig för automatiserad produktion med robot och applikationer med släpkedja. Dessutom används den i maskinbyggnad och halvledarproduktion. För optimal signalkvalitet är givaren redan kalibrerad för önskad kabellängd.

logo

Detaljer

  1. Mätområde (mm): 2
  2. Linearitet max 2 µm
  3. Upplösning max 0.3 µm
  4. RS485 eller analog utgång
  5. Perfekt för långa signalöverföringsvägar upp till 15 m
  6. Robust kabel för användning på släpkedjor och robotar
  7. Enkel integration tack vare flexibel kabeldragning
  8. Högsta möjliga signalstabilitet även med kabel i rörelse
[]
Kontakt
MICRO-EPSILON SENSOTEST AB
kontakt formulär
Din begäran om: {product}
Please enter the result of the calculation below. This will avoid spam.
captcha
* Obligatoriska fält
Vi behandlar dina uppgifter konfidentiellt. Läs vår integritetspolicy.

Robusta kablar för robotar och släpkedjor

De robusta capaNCDT 61x4-kablarna har hög flexibilitet och längder upp till 15 m och är idealiska för mätuppgifter på robotar och inom automatiseringsteknik.

logo

Kompakt och robust platt sensor

Den aktiva platta sensorn är utformad med ett hus i rostfritt stål och ett keramiskt sensorelement. Den integrerade kabeln på sensorsidan ger avsevärda fördelar: den minskar det nödvändiga installationsutrymmet avsevärt samtidigt som sensorns mekaniska stabilitet ökar.

Det kapacitiva mätsystemet capaNCDT 6114 erbjuder hög mångsidighet i applikationer tack vare dess långa signalöverföringsväg. Med en robust och upp till 15 m lång kabel är systemet idealiskt för dragkedjor och robotar. Även med sensorkabelns rörelser uppnås exakta mätresultat med högsta signalstabilitet. CapaNCDT 6114 ger en analog utgång på 0 ... 10V.

Det kapacitiva mätsystemet capaNCDT 6124 erbjuder hög mångsidighet i applikationer tack vare dess långa signalöverföringsväg. Med en robust och upp till 15 m lång kabel är systemet idealiskt för dragkedjor och robotar. Även med sensorkabelns rörelser uppnås exakta mätresultat med högsta signalstabilitet. CapaNCDT 6124 ger en analog utgång via ett digitalt RS485-gränssnitt.

Gränssnitt och signalbehandlingsenheter