Industrial Performance Unit för automatiserade 3D-mätningar

Nytt:

Industrial Performance Unit är en kraftfull datorplattform för effektiv driftsättning av Micro-Epsilons 3D-sensorer. Den fullt kompatibla styrenheten är idealisk för 3D-mätuppgifter i inline-processer. Den intuitiva mjukvaran 3DInspect med Valid3D-teknik möjliggör enkel och snabb parameterinställning vilket gör att mätningar kan starta omedelbart. Industrial Performance Unit bearbetar tredimensionell data direkt som sedan utvärderas och bedöms via mjukvaran 3DInspect. Resultaten kan matas ut via de integrerade gränssnitten PROFINET- och EtherNet/IP.

Detaljer
  • Kraftfull lösning för 3D-mätuppgifter
  • Full kompatibilitet för inline-processer i kundapplikationer
  • Intuitiv programvara 3DInspect med Valid3D-teknik ingår
  • Snabb driftsättning av Micro-Epsilons sensorer
  • Integrerade gränssnitt: PROFINET, EtherNet/IP
  • Industriell hårdvara med passiv kylning

3DInspect: Kraftfull programvara för alla Micro-Epsilons 3D-sensorer

3DInspect är ett enhetligt och användarvänligt mjukvaruverktyg för alla 3D-sensorer från Micro-Epsilon. Parameterinställning av 3D-sensorerna och registrering av mätdata görs direkt i mjukvaran 3DInspect. Kraftfulla verktyg tillåter justering och filtrering av punktmoln, intuitiv detektering och val av relevanta områden och programkombinationer. 3D-punktmolnen bearbetas efter behov och uppmätta värden matas ut till styrenheten.

Inline-kapacitet för industriella applikationer

Den flexibla, industriella hårdvaran med passiv kylning möjliggör enkel och platsbesparande installation. Därför är det möjligt att installera enheten i ett kontrollskåp eller montera den direkt i maskinen. Tillbehör som bildskärm, tangentbord och mus kan enkelt anslutas.

Industriell Ethernet: Utmatning av mätvärden via integrerade gränssnitt

Industrial Performance Unit erbjuder integrerade gränssnitt för anslutning till industriella fältbussar PROFINET och Ethernet/IP. Förberedda beskrivningsfiler möjliggör enkel integrering i respektive kontrollmiljö. Styrmodellen utvecklad av Micro-Epsilon erbjuder pålitlig kommunikation och smidig driftsättning samt finns tillgänglig som ett implementeringsexempel för dessa styrenheter.

Anslutningsalternativ

MICRO-EPSILON SENSOTEST AB
jakob.geisler@micro-epsilon.se
+46 8 564 733 80