Industriella dragvajergivare med lång livslängd

wireSENSOR P115 digital

Dragvajergivare i P-serien är designade för industriella mättillämpningar. Ett kompakt och robust aluminiuhus skyddar sensorn från mekaniska skador. Såväl analoga versioner med potentiometer, ström eller spänningsutgångar som digitala versioner med inkrementella eller absolutkodrar med mätområden upp till 50 m.

Klapper_WDS-P60analog_500x250

Drag-vajer sensorerna i P60 - serierna är designade för generella tillämpningar. Många tillval gör det möjligt att hitta en lämplig sensor för nästan vilken tillämpning som helst. Ett antal olika analog utsignaler och mätområden möjliggör många applikationer.

Klapper_WDS-P60digital_500x250

Drag-vajer sensorerna i P60-serien är designade för generella tillämpningar. Stort antal tillval gör det möjligt att hitta lämplig sensor för nästan vilken applikation som helst. Olika mätområden och digitala utgångar innebär snabb integration inom många applikationsområden.

Klapper_WDS-P96analog_500x250

Drag-vajer sensorerna i P96-serien är designade för generella tillämpningar. Många tillval gör det möjligt att hitta en lämplig sensor för nästan vilken tillämpning som helst. Ett antal olika analog utsignaler och mätområden möjliggör många applikationer.

Klapper_WDS-P96digital_500x250

Drag-vajer sensorerna i P96-serien är designade för generella tillämpningar. Stort antal tillval gör det möjligt att hitta lämplig sensor för nästan vilken applikation som helst. Olika mätområden och digitala utgångar innebär snabb integration inom många applikationsområden.

Klapper_WDS-P115analog_500x250

Drag-vajer sensorerna i P115-serien är designade för generella tillämpningar. Många tillval gör det möjligt att hitta en lämplig sensor för nästan vilken tillämpning som helst. Den analoga serien är extremt kompakt och erbjuder många olika mätområden. P115-serien bygger på avancerad, modern teknologi och har ett attraktivt  pris i förhållande till prestanda.

Detaljer
  • Mätområden (mm):
    3000 | 4000 | 5000 | 7500 | 10000 | 15000
  • Linjäritet ±0,1 % FSO
  • Utsignal: Potentiometer, Spänning, Ström
  • Robust aluminiumhus
  • Praktiska monteringsspår för enkel installation
  • Kompakt design
Klapper_WDS-P115digital_500x250

Drag-vajer sensorerna i P115-serien är designade för generella tillämpningar. Många tillval gör det möjligt att hitta en lämplig sensor för nästan vilken tillämpning som helst. Den digitala serien med inkrementell- eller absolutkodare gör det möjligt att använda den i många applikationer. P115-serien bygger på avancerad, modern teknologi och har ett attraktivt  pris i förhållande till prestanda.

Dragvajersensorer för stora mätområden upp till 50 m
wireSENSOR P200
Dragvajersensorer för stora mätområden upp till 50 m

Dragvajergivarna i P200-serien är speciellt designade för industriella tillämpningar inom tex hissteknik, kran-system, gaffeltruckar och höglager. Det robusta sensorhuset och de solida, högkvalitativa komponenterna garanterar hög tillförlitlighet och lång livslängd även i tuff industrimiljö.

MICRO-EPSILON SENSOTEST AB
jakob.geisler@micro-epsilon.se
+46 8 564 733 80