Universell styrenhet för induktiva givare

Idealisk för industriella mätuppgifter
induSENSOR MSC7x0x
Idealisk för industriella mätuppgifter

MSC-styrenheterna är utformade för att användas med LVDT- och LDR-givare för lägesmätning. Tack vare det robusta och kompakta aluminiumhöljet är styrenheterna idealiska för industriella mätuppgifter. Ett stort antal kompatibla induktiva lägesgivare, i kombination med ett optimalt pris i förhållande till prestanda, möjliggör många olika tillämpningar inom automationsteknik och maskinbyggnad.

Detaljer
  • Universell applikation - kompatibel med LVDT- och LDR-givare
  • Hög upplösning och linearitet
  • Kostnadseffektiva flerkanalslösningar
  • Perfekt för serieapplikationer inom maskinbyggnad och automatisering
  • Snabb parameterinställning via knappar eller mjukvara
MSC7401

Styrenheten MSC7401 används för att ansluta lägesgivare från Micro-Epsilon. Tack vare dess robusta aluminiumhölje (IP67) är denna 1-kanaliga styrenhet perfekt för industriella mätuppgifter. Ett stort antal kompatibla induktiva lägesgivare, i kombination med ett optimalt pris i förhållande till prestanda, möjliggör många olika tillämpningar inom automationsteknik och maskinbyggnad. Parameterinställning görs enkelt via knappar eller mjukvara.

MSC7802

Styrenheten MSC7802 är utformad att användas tillsammans med LVDT- och LDR-givare för avståndsmätning. Särskilt för flerkanaliga applikationer möjliggör det optimala priset i förhållande till prestanda många olika applikationsområden inom automationsteknik och maskinbyggnad. Styrenheten har en busskontakt som avsevärt minskar kabeldragningen. Parameterinställning görs enkelt via knappar eller mjukvara.

MSC7602

Styrenheten MSC7602 är utformad att användas tillsammans med LVDT- och LDR-givare för avståndsmätning. Det optimala priset i förhållande till prestanda möjliggör flera applikationsområden inom automationsteknik och maskinbyggnad. Detta gör styrenheten idealisk för applikationer som kräver flera kanaler. Busskontakt på baksidan minskar kabeldragningen avsevärt. Styrenheten kan enkelt ställas in via knappar/LED eller mjukvara.

MICRO-EPSILON SENSOTEST AB
jakob.geisler@micro-epsilon.se
+46 8 564 733 80