Kontakt
Nedladdningar

Värmekamera för feberkontroll

Värmekamera för övervakning av kroppstemperatur

TIM QVGA-HD-T100 är en kompakt värmekamera för undersökning av kroppstemperatur. Den är utformad för temperaturmätning på en grupp människor och för målinriktad temperaturmätning av en individ. Programvaran identifierar och visar automatiskt personer med förhöjd kroppstemperatur, vilket kan indikera febersjukdom. Värmekameran är bland annat avsedd för besöks- och personalingångar, säkerhetsportar, offentliga institutioner, tågstationer och flygplatser. Tre kameralinser finns tillgängliga för temperaturövervakning

logo

Detaljer

  1. Mätområde från -20° C till 100° C
  2. Detektor med 382 x 288 pixlar
  3. Utmärkt termisk sensitivitet (NETD) på 40 mK
  4. Inspelning i realtid upp till 80 Hz
  5. Extremt lätt, robust och kompakt
  6. Automatisk detektion av feber på grupper eller individer
  7. Kalibreringscertifikat på 35 ° C ingår
[]
Kontakt
MICRO-EPSILON SENSOTEST AB
kontakt formulär
Din begäran om: {product}
Please enter the result of the calculation below. This will avoid spam.
captcha
* Obligatoriska fält
Vi behandlar dina uppgifter konfidentiellt. Läs vår integritetspolicy.

Snabb och flexibel användning

Värmekameran termoIMAGER TIM QVGA-HD-T100 är designad för stationär termografi med syfte att detektera individer med förhöjd kroppstemperatur (feber). Med sin kompakta design och USB-port är kameran enkel att installera och demontera. Programvaruinställningen är anpassad till kroppstemperatur och är kompatibel med en vanlig PC eller Micro-Epsilon NetPC (industriell PC med passiv kylning). Programvaran tillhandahåller termiska bilder i realtid och funktionerna record/snapshot lagrar bilderna automatiskt. Temperatur- och larmvärden kan valfritt bestämmas via ett processgränssnitt. Som standard är TIM QVGA-HD-T100 utrustad med ett certifikat för kalibrering på 35° C.

Thermal imaging camera thermoIMAGER TIM QVGA-HD-T100
logo

Ökad noggrannhet med närvarande referenselement

Värme-elementet för referenstemperatur rekommenderas för att ytterligare öka noggrannheten. Det placeras i synfältet för att permanent förse värmekameran med en referenstemperatur. Detta gör att noggrannheten kan ökas till ± 0,5° C.

Temperature measurement of people