Världens minsta lasergivare: Kompakt lasersensor med 500 mm mätområde

2017-04-10

OptoNCDT 1420 möjliggör dynamisk, beröringsfri mätning av förflyttning, avstånd och position upp till 4kHz. Dessa små flexibla givare ger mätningar med hög precision och tillsammans med den kompakta designen kan givarna erbjuda lösningar för en stor mängd applikationer. Givaren är exempelvis idealisk för sorteringsuppgifter, lagerlogistik, lagerautomatisering och robotik men även inom elektronikproduktion, träbearbetning, medicinsk teknik och maskinbyggnad.

Givaren utmärker sig även tack vare ett konkurrenskraftigt pris i förhållande till prestanda, innovativt webbgränssnitt och hög användarvänlighet. Mätuppdraget kan anpassasmed hjälp av inställningar för exempelvis olika typer av mätyor och mätområden. ROI-funktionen (region of interest) möjliggör exempelvis bortfiltrering av störande brus. Multifunktionsknappen erbjuder snabb konfiguration för enklare mätuppdrag.

MICRO-EPSILON SENSOTEST AB
jakob.geisler@micro-epsilon.se
+46 8 564 733 80