Ny dragvajergivare för seriella applikationer

2019-08-21

Micro-Epsilon lanserar nya wireSENSOR WPS-Kxx dragvajergivare med mätområden på 2300 mm och 5000 mm, särskilt för industriella ändamål. Serien är idealisk för exakta avstånds- och positionsmätningar och används främst i mobila maskiner, mobilkranar och inom lyftteknik.

Den kompakta K-serien utmärker sig tack vare den höga flexibiliteten och ett utmärkt pris i förhållande till prestanda. Därför är givarna särskilt lämpliga för OEM- och seriella applikationer. Det glasfiberförstärkta plasthuset samt separata trum- och fjäderrum gör dessa givare extremt robusta och motståndskraftiga mot yttre påverkan både inom- och utomhus.
Den höga graden modularitet möjliggör enkel anpassning till olika krav på ett effektivt sätt. Anpassade versioner med olika mätområden, vajertjocklekar och utgångar är möjliga.

MICRO-EPSILON SENSOTEST AB
Badvägen 14
21854 Klagshamn, Sweden
jakob.geisler@micro-epsilon.se
+46 856 473 380
+46 856 473 389