Uppgradering av mätfrekvens – colorSENSOR CFO200 nu med 30 kHz

2019-06-05

Micro-Epsilon presenterar firmwareuppgraderingen för färggivare colorSENSOR CFO100 och 200 med hög precision och ljusstyrka, stort färgminne och ökad mätfrekvens. Uppdateringsversionen 1.4.20 finns nu tillgänglig och möjliggör drift av CFO200-givare med en mätfrekvens på upp till 30 kHz.CFO100 och CFO200 True Color detekterar de minsta färgskillnaderna och känner igen vilken färg som helst, oavsett om det gäller kvalitetskontroll, lackeringsteknik, automationssystem, medicinska förpackningar, ytmärkning och tryckteknik. Tack vare den utmärkta repeterbarheten av ΔE ≤ 0,3 kan de finaste färgnyanserna kännas igen på ett tillförlitligt sätt. Eftersom givarna på ett tillförlitligt sätt kan upptäcka de små färgskillnaderna mellan rostfritt stål och zink samt mässing och guld används de för särskiljning av material och beläggningar.

Nya funktioner:

  • Nu upp till 30 kHz mätfrekvens (CFO200)
  • Multiview-presentation av färgrymderna
  • Utökad konfiguration av alla digitala ingångar, till exempel inlärning av färger, knapplås etc.
  • Val mellan användarläge och expertläge
  • Utvidgade och optimerade kommandon för REST API och RS232-protokollet.
  • Inget sensorverktyg krävs för uppdatering. Det är tillräckligt med lokal lagring på datorn och uppdatering direkt via webbgränssnittet under »Inställningar«.

MICRO-EPSILON SENSOTEST AB
Badvägen 14
21854 Klagshamn, Sweden
jakob.geisler@micro-epsilon.se
+46 856 473 380
+46 856 473 389