Mät mellanrum enkelt och noggrannt

2019-06-12

Nya capaNCDT MD6-22 är en kapacitiv handhållen givare för mycket noggranna mellanrums- och avståndsmätningar i industriella miljöer. Funktioner som automatisk detektion av mellanrumsmätning är inkluderade i programvaran för att underlätta handhavandet.
Mätsystemet består av ett handhållet instrument med dubbla kanaler och upp till två kapacitiva givare ur Micro-Epsilon produktsortiment. capaNCDT MD6-22 imponerar med sin höga flexibilitet och är kompatibel med samtliga kapacitiva givare från Micro-Epsilon, som täcker ett brett spektrum av applikationer. Användningen utförs enkelt via pekskärmen.

Logga och spara mätningar?

Vill du logga de uppmätta värdena för att utvärdera dessa senare? Tack vare minnesfunktionen, via ett micro-SD-kort, är detta möjligt. Förutom mätvärden så kan även kommentarer sparas för underlätta hanterandet vid utvärderingen.

MICRO-EPSILON SENSOTEST AB
jakob.geisler@micro-epsilon.se
+46 8 564 733 80