Färggivare med hög precision för integration i bussnätverk

2021-06-29

De exakta True Color-givarna kan nu integreras i bussnätverk. Detta är möjligt antingen direkt via Modbus TCP eller RTU eller via en sammankopplad gateway för PROFINET eller EtherNet/IP (Modbus RTU). Modbus TCP och en motsvarande gateway kan också användas för att integrera colorSENSOR CFO i en EtherCAT-miljö.

CFO-färggivare mäter snabbt upp till 320 färger och de finaste färgtonerna på metaller, plast, glas och textilier med högsta precision. Mätprocessen utförs berörings- och slitagefritt upp till 30 kHz. Dessa moderna givare är således utformade för snabba, automatiska inspektionsuppgifter. 15 000 delar inspekteras inom en sekund med en färgnoggrannheten på upp till ∆E ≤ 0,3.
Mätningarna utförs berörings- och slitagefritt. Dessutom kan givarna anpassas individuellt till kundapplikationer.

Fördelar

  • Exakta färggivare för integration i bussnätverk
  • Mätning av upp till 320 färger
  • Snabba mätningar upp till 30 kHz
  • Hög färgnoggrannhet ∆E < 0.3

MICRO-EPSILON SENSOTEST AB
jakob.geisler@micro-epsilon.se
+46 8 564 733 80