3D-mätningar med upp till 5-faldig prestandaökning

2022-10-25

Den nya firmwareversionen V53 finns tillgänglig för scanCONTROL 30xx laserprofilskannrar. Detta möjliggör implementering av den innovativa Sensitivity-funktionen som möjliggör en avsevärd minskning av exponeringstiden med upp till 80 %. Tack vare detta kan laserskannrarna köras med upp till 5 gånger högre hastighet och fortsätter att leverera maximal precision i processen.
Det finns 5 känslighetsnivåer som kan anpassas individuellt till respektive applikation. Parametern är direkt valbar i version 6.7 av scanCONTROL Configuration Tools och i 3D-View 3.7. I 3DInspect är den direkt tillgänglig som en GenICam-parameter. Den maximala profilhastigheten förblir 10 kHz.
Vi förser dig gärna med den nya firmwaren på begäran. Kontakta oss via din personliga kontaktperson eller via vårt kontaktformulär.

MICRO-EPSILON SENSOTEST AB
jakob.geisler@micro-epsilon.se
+46 8 564 733 80