Nyhet: Konfigurator för virvelströmsbaserade induktiva sensorer

2022-10-25

Virvelströmssensorer kännetecknas av hög prestanda med maximal användarvänlighet och ett utmärkt pris i förhållande till prestanda. Dessa induktiva mätsystem erbjuder maximal applikationsmångsidighet eftersom de kan kombineras med världens största sensor-portfölj från Micro-Epsilon.
För att göra det så enkelt som möjligt att välja rätt virvelströmssystem har vi skapat en ny konfigurator. Val görs baserat på mätområde, miljöförhållanden och det önskade gränssnittet vilket genererar förslag på passande styrenhet och matchande sensor.
Tack vare robust design och hög mätnoggrannhet erbjuder virvelströmssensorer exakta mätresultat inom områden som övervakning av smörjgap, termisk expansion, axelrörelser och koncentriciteten hos maskindelar och drivkomponenter. Sensorerna detekterar beröringsfritt förskjutning, avstånd och position på ferromagnetiska såväl som icke-ferromagnetiska material. Sensorerna påverkas inte av smuts, tryck och temperatur i krävande industriella miljöer och levererar hög upplösning.

Gå till konfiguratorn

View product

MICRO-EPSILON SENSOTEST AB
jakob.geisler@micro-epsilon.se
+46 8 564 733 80