Nyhet: Laserskanner kompatibel med programvaran Cognex VisionPro

2023-05-30

ScanCONTROL AIK-adaptern möjliggör snabb integration i Cognex VisionPro via Cognex AIK Server. Den kombinerar fördelarna med Cognex VisionPro-miljön för snabba och tillförlitliga mätlösningar med fördelarna med inbyggd scanCONTROL-integration.

Cognex-integratörer och Cognex VisionPro-användare kan använda adaptern för att skapa så kallade Cognex-avståndsbilder från scanCONTROL-mätpunkterna och bearbeta dessa på ett bekvämt sätt med VisionPro-algoritmerna för utvärdering av data för avståndsbilder. Dessutom är alla kända konfigurationsalternativ för scanCONTROL-laserskannrar tillgängliga för användaren.

För en snabbstart innehåller scanCONTROL AIK-adaptern för Cognex VisionPro detaljerad dokumentation om alla sensorinställningar och nödvändiga konfigurationssteg i Cognex VisionPro. Adaptern stöder alla aktuella scanCONTROL-serier 25x0, 29x0, 30x0 och 30x2.


 [NB1]med inbyggd scanCONTROL-integration

MICRO-EPSILON SENSOTEST AB
jakob.geisler@micro-epsilon.se
+46 8 564 733 80