Konfokal kompakt kontrollerenhet för industriella serietillämpningar

2023-08-29

Det nya kompakta konfokala systemet confocalDT IFD2411 är optimerat för industriella serietillämpningar. Det levereras som en komplett kanal och är på fabriken anpassad till sensorer med mätområdena 1, 2, 3 eller 6 mm. Kontrollerenheten kan enkelt integreras i kontrollskåpet med hjälp av den integrerade monteringen på en DIN-skena. Med en mätfrekvens på upp till 8 kHz och en upplösning på upp till 12 nm erbjuder IFD2411 maximal mångsidighet för avstånds- och tjockleksmätningar, t.ex. inom maskinbyggnad samt inom glas- och smartmobilproduktionen. Ett integrerat Industrial-Ethernet-gränssnitt (EtherCAT) integrerar det kraftfulla sensorsystemet direkt i PLC:n.

Fördelar

  • Kompakt kontrollerenhet för exakta avstånds- och tjockleksmätningar
  • Utmärkt pris-prestandaförhållande
  • Idealisk för integrering i kontrollskåp
  • Hög upplösning och mätfrekvens
  • Intuitiv användning via webbgränssnittet
  • Optimerad för industriella serietillämpningar
  • Industrial-Ethernet-gränssnitt (EtherCAT)

MICRO-EPSILON SENSOTEST AB
jakob.geisler@micro-epsilon.se
+46 8 564 733 80