Nya dragvajersensorer med större mätområden och CANopen-gränssnitt

2023-10-04

Dragvajersensorer från Micro-Epsilon används framgångsrikt i en mängd olika branscher. En av de viktigaste branscherna är mobila maskiner. MK88- och K100-serierna är tillämpade för installation i stödben och kranarmar på teleskopkranar, där mätområden på upp till 8 m vanligtvis krävs. Med det utökade mätområdena på 6 till 8 m kan dessa sensorer nu användas ännu mer flexibelt i dessa och andra tillämpningar. De har också en modern CANopen-anslutning. Med ett utmärkt förhållande mellan pris och prestanda är de också särskilt attraktiva för serielösningar.

K100-serien

nytt, stort mätområde med 8 m, modernt CANopen-gränssnitt

MK88-serien

nytt, stort mätområde med 6 m, modernt CANopen-gränssnitt

MICRO-EPSILON SENSOTEST AB
jakob.geisler@micro-epsilon.se
+46 8 564 733 80