Hoppa direkt till huvudnavigeringen Gå direkt till innehållet

Högpresterande lasersensor för stora mätavstånd i industriella applikationer

Vid mätning av stora avstånd upp till 150 m i industriella miljöer är optoNCDT ILR2250-100 det självklara valet. Lasersensorn har olika mätlägen för optimal belysning på krävande ytor samtidigt som den bibehåller en hög signalstabilitet och ger exakta mätresultat.

Industriell lasersensor

OptoNCDT ILR2250-100 lasersensor är utformad för industriella applikationer. Tack vare ett gjutet aluminiumhus är det möjligt att mäta både utom- och inomhus. Den kompakta designen gör att denna lasersensor kan installeras i begränsade utrymmen via en integrerad monteringsplatta. För OEM-ändamål kan sensorn anpassas till mätuppgifter med särskilda krav.

Idealisk för mängder av ytor

Sensorn erbjuder enastående signalstabilitet på mängder av ytor vilket möjliggör mätresultat med millimeterprecision. Denna innovativa sensorteknik är nästan oberoende av materialet. Därför är den lämpad för mångsidiga applikationer och mätning på papper, metaller, plast eller textilier. Genom AUTO-mätläget säkerställs snabb, automatisk exponeringskontroll för en stabil mätsignal även på utmanande mörka eller dåligt reflekterande mätobjekt.

logo

Specialfunktioner

  • Hög precision med ett stort mätområde upp till 150 m
  • Hög signalstabilitet på många ytor
  • Kompakt design med låg vikt
  • Perfekt pris-prestanda för OEM
  • Enkel OEM-anpassning möjlig tack vare konfigurerbar MEE-programvara
  • Robust gjutet hus i aluminium

Perfekt för mångsidiga mätuppgifter

Vid fabriksautomation används sensorn för mätuppgifter på stora avstånd upp till 150 m. Speciella egenskaper gör sensorn idealisk för mätuppgifter inom stålindustrin, transport, logistik och transportteknik. 

Be gärna om mer information:

Please enter the result of the calculation below. This will avoid spam.
captcha
* Obligatoriska fält
Vi behandlar dina uppgifter konfidentiellt. Läs vår integritetspolicy.