Hoppa direkt till huvudnavigeringen Gå direkt till innehållet Hoppa till undernavigering

Inline-tjockleksmätning med ökad prestanda

NLDE2401_thicknessGAUGE_CL_CLP_CC__900x370px.jpg

De OEM-kompatibla inline-tjockleksmätningssystemen thicknessGAUGE är nu ännu mer kraftfulla. Dessa system finns i tre olika versioner: med lasersensorer, laserskannrar eller konfokala kromatiska sensorer, som möjliggör optimala mätresultat för många mätobjekt.

I och med omställningen till de nya sensormodellerna mäter de nu snabbare och över större mätområden. Valet av tre olika sensortyper möjliggör perfekt anpassning till mätuppgiften och en hög grad av flexibilitet när det gäller yta och material.

Som ett nyckelfärdigt system erbjuder thicknessGAUGE-systemen förutom kraftfull Micro-Epsilon-sensorteknik även en omfattande styrsystem- och utvärderingsprogramvara, en mekanisk förflyttningsaxel och en automatisk kalibrering. Den nödvändiga matningsspänningen på 24 V minskar därmed integrationsarbetet.

Tack vare linjärenheten med elektromekanisk drivning kan de små C-ramarna positioneras på ett fast spår eller mätas traverserande. Den automatiska kalibreringsenheten kompenserar för temperaturpåverkan på systemet. Ett kraftfullt programvarupaket finns tillgängligt via den multi-touch-kompatibla IPC-panelen som ingår i leveransen.