Kontakt
Nedladdningar

Skyddskapsling

Skyddskapsling för scanCONTROL-sensorer

För att använda scanCONTROL-givarna under svåra förhållanden och vid höga omgivande temperaturer har speciella skyddande och kylande kapslingar utvecklats.

Skyddskapsling med renblåsning

Skyddskapsling med renblåsning passar till samtliga givare i serierna scanCONTROL och gapCONTROL 25x0/29x0 med mätområden 25, 50 and 100 mm. Kapslingen skyddar givarna från mekaniska skador och tillämpas när skannern används under extremt svåra förhållanden. Om det integrerade renblåsningssystemet kopplas till tryckluft är det möjligt att avlägsna främmande föremål och rengöringsintervaller kan utökas. Till en låg kostnad kan skyddsfönstret enkelt bytas ut.

Skyddskapsling med renblåsning och vattenkylning

Skyddskapsling med renblåsning och vattenkylning passar till samtliga givare i serierna scanCONTROL och gapCONTROL 25x0/29x0 med mätområden 25, 50 and 100 mm. Tack vare kylvätska i kylslingorna, som är integrerade i kapslingens sidodelar, skyddas givarna från mekaniska skador och höga omgivande temperaturer. Givarna kan också värmas upp med hjälp av ett varmt medium om utetemperaturerna är låga. Renblåsningssystemet avlägsnar främmande föremål med hjälp av tryckluft. Till en låg kostnad kan skyddsfönstret enkelt bytas ut.

Din begäran om: {product}
Please enter the result of the calculation below. This will avoid spam.
captcha
* Obligatoriska fält
Vi behandlar dina uppgifter konfidentiellt. Läs vår integritetspolicy.